Epilepsia dhe alkooli

Për shumicën e njerëzve me epilepsi sasi të vogla alkooli janë të padëmshme. Produksioni: Liga Zvicerane e Epilepsisë 2021 Schweizerische Epilepsie-Liga 2021.

LicenseFair Use

More videos by this producer