Ndihma e parë në rastin e një krize

Me rëndësi: mbro nga lëndimet dhe qëndro afër. Produksioni: Liga Zvicerane e Epilepsisë 2021 Schweizerische Epilepsie-Liga 2021.

LicenseFair Use

More videos by this producer