L2 - 02: Propozimi i vlerës - Propozimi i vlerës dhe produkti minimal i qëndrueshëm

Propozimi i vlerës - Propozimi i vlerës dhe produkti minimal i qëndrueshëm Kjo video është pjesë e një kursi online, Si për të ndërtuar një Startup. Video seminar nga Steve Blank. Licencë Creative Common

LicenseCreative Commons Attribution

More videos by this producer