Four Hills Tournament - shpjegoi me pak fjalë

Turneu Four Hills është një nga garat më tradicionale dhe më të rëndësishme në kërcimin e skive. Por çfarë e bën atë kaq të veçantë dhe çfarë është kërcimi i skive? Shikoni videon tonë për të marrë përgjigjet! Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow Autor: Lisa-Marie Grimmer Burimet: https://en.wikipedia.org/wiki/Ski_jumping thirrur më 06.10.16 https://en.wikipedia.org/wiki/Four_Hills_Tournament thirrur më 06.10.16 http://bit.ly/37COJNE thirrur më 06.1016

LicenseCreative Commons Attribution-ShareAlike

More videos by this producer