Ditëlindja e John Lennon!

Sot 9 tetor ne paraqesim: ditëlindjen e John Lennon! John Winston Ono Lennon do të kishte festuar ditëlindjen e tij sot. Kjo video simpleshow shpjegon disa fakte interesante rreth jetës së tij në vetëm dy minuta! Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow Kjo video është prodhuar nga: Alexandra Sutoiu. Përgjegjësia për saktësinë e përmbajtjes së dhënë banon vetëm tek autorët. Kjo video u krijua në kontekstin e UNSSC dhe simpleshow Fondacioni Volunteer Initiative: https://simpleshow-foundation.org/volunteer/

LicenseCreative Commons Attribution-ShareAlike

More videos by this producer