A përmirëson arsimin e përzier të mësuarit?

A përmirëson arsimin e përzier të mësuarit? Mësoni se çfarë është mësimi i përzier dhe nëse përmirëson arsimin në videon tonë. Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow Kjo video u krijua nga Chris Ross. Kjo video u krijua për të mbështetur fushatën “Objektivi 4 - Arsimi Cilësor”. Gjeni më shumë informacion në faqen tonë të internetit http://simpleshow-foundation.org/.

LicenseCreative Commons Attribution

More videos by this producer