Gjërat në shtëpinë tuaj që lidhen me ndryshimet klimatike

A e dini se si shtëpia juaj dhe produktet që përdorni po kontribuojnë në ndryshimet klimatike? Mësoni rreth saj në videon tonë! Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow Kjo video u krijua nga Chris Ross. Kjo video u krijua për të mbështetur fushatën “Objektivi 13 - Veprimi Klimatik”. Gjeni më shumë informacion në faqen tonë të internetit http://simpleshow-foundation.org/.

LicenseCreative Commons Attribution

More videos by this producer