Si funksionojnë qytetet e gjelbra?

Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow A e dini se ka qytete të fokusuara në qëndrueshmëri, dhe quhen qytete të gjelbra? Mësoni më shumë rreth tyre! Kjo video u krijua për të mbështetur fushatën “Objektivi 13 - Veprimi Klimatik”. Gjeni më shumë informacion në faqen tonë të internetit http://simpleshow-foundation.org/.

LicenseCreative Commons Attribution-ShareAlike

More videos by this producer