<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Kung Fu Panda upptäcker kraften hos Wix | Hemsideprogrammet Wix.com #StartStunning

Thumbnail of Kung Fu Panda upptäcker kraften hos Wix | Hemsideprogrammet Wix.com #StartStunning

Wix.com samarbetar med Kung Fu Panda för att slå dig med häpnad. Nu när Po är en mästare på Wix kan han hjälpa dig i skapandet av din fantastiska hemsida. Oavsett om du är fotograf, musiker, restaurangägare eller en drakkrigare, så börjar allt med en fantastisk hemsida. Se till att du prenumererar på vår kanal och att du följer oss på Facebook och Twitter för att hålla dig uppdaterad angående Wix.coms kampanj #StartStunning. Om Wix På Wix.com kan vem som helst skapa en professionell hemsida, helt gratis. Välj en mall, anpassa vad du vill och publicera den idag! Så enkelt är det – #StartStunning. Oavsett om du är en designer, student, musiker, småföretagsägare, fotograf eller en entreprenör har Wix.com något för dig. Skapa med enkelhet exakt den hemsida du vill ha med vårt intuitiva hemsideprogram med dra-och-släpp-funktion. Vi har över 500 anpassningsbara mallar, domäner, massor av avancerade designfunktioner, bokningssystem, e-postmarknadsföring, e-handelslösningar och mycket, mycket mer. Och det bästa av allt – din Wix-sida är mobiloptimerad, så besökare kan hitta dig när som helst, var som helst.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

deu
German

9

52.9%

spa
Spanish

2

11.8%

swe
Swedish

1

5.9%

nld
Dutch

1

5.9%

por
Portuguese

1

5.9%

rus
Russian

1

5.9%

jpn
Japanese

1

5.9%

kor
Korean

1

5.9%

tur
Turkish

0

0.0%

nor
Norwegian

0

0.0%

dan
Danish

0

0.0%

total

17

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"