Novel koronacioni (2019-NCOV)

Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/WHO Çfarë dini për romanin e korononasit që po shkakton një emergjencë shëndetësore? Coronaviruset (CoV) janë një familje e madhe e viruseve që shkaktojnë sëmundje duke filluar nga ftohja e zakonshme deri tek sëmundjet më të rënda si Sindromi i frymëmarrjes së Lindjes së Mesme (MERS-COV) dhe Sindromi i Rënda respirator akut (SARS-CoV). Një koronacioni roman (nCoV) është një tendosje e re që nuk është identifikuar më parë tek njerëzit. Shikoni këtë video të shkurtër për të mësuar më shumë. Burime të mëtejshme janë në dispozicion online këtu: https://openwho.org/courses/introduction-to-ncov https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 dhe mësoni rreth OpenWHO, platformën e re interaktive, të bazuar në ueb, që ofron kurse online për të përmirësuar përgjigjen ndaj emergjencave shëndetësore këtu: https://openwho.org/ Versionet jo-angleze nuk u krijuan nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH nuk është përgjegjës për përmbajtjen ose saktësinë e këtyre versioneve.

LicenseCreative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

More videos by this producer