<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

2 kaliber - Szinkronos előzetes

Thumbnail of 2 kaliber - Szinkronos előzetes

Bobby (Denzel Washington) a kábítószerosztály nyomozója, Steadman (Mark Wahlberg) pedig az amerikai haditengerészet őrmestere. Még egymás előtt sem fedik fel valódi kilétüket, mivel ők ketten a drogmaffia ellen úgy tudnak küzdeni, hogy beépültek a bűnözők köreibe – és már olyan mélyre ásták magukat, hogy a kiutat nem nagyon találják. Életveszélyes, de egyben kaland is az életük. Amikor megbízatásuk szerint rabolniuk kell a maffiától, szívesen lendülnek akcióba – de azt egyikőjük sem sejti, hogy a bandához vezető kapcsolatuk is kettős játékot játszik. Másokat úgy tudnak átverni, hogy szinte saját magukat is becsapják, miközben megvezeti őket egy mexikói maffiavezér (James Olson). Amikor kiderül, hogy nem is a drogbárótól, hanem a CIA-tól raboltak 43 millió dollárt, minden oldalról hurokba kerülnek.


Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

eng
English

1

100.0%

deu
German

0

0.0%

ita
Italian

0

0.0%

hun
Hungarian

0

0.0%

total

1

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"