Kur dhe si të veshin maska mjekësore për të mbrojtur kundër korononasit të ri?

Nëse nuk keni ndonjë simptomë të frymëmarrjes, të tilla si ethe, kollë ose hundë të lëngshme, nuk keni nevojë të mbani një maskë mjekësore. Kur përdoret vetëm, maska mund t'ju japë një ndjenjë të rreme mbrojtjeje dhe madje mund të jenë burim infeksioni kur nuk përdoret siç duhet. Mësoni më shumë rreth romanit koronasë këtu: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/WHO Kur dhe si të veshin maska mjekësore për të mbrojtur kundër koronasit të ri?. YouTube: Organizata Botërore e Shëndetësisë; 2020. Licencë: CC BY-NC-SA 3.0 IGO. Versionet jo-angleze nuk u krijuan nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH). OBSH nuk është përgjegjës për përmbajtjen ose saktësinë e këtyre versioneve. Edicioni origjinal “Kur dhe si të veshin maska mjekësore për të mbrojtur kundër korononasit të ri? Gjenevë: Organizata Botërore e Shëndetësisë; 2020. Licenca: CC BY-NC-SA 3.0 IGO” do të jetë edicioni i detyrueshëm dhe autentik.

LicenseCreative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike

More videos by this producer