<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Kung Fu Panda bruker Wix | Wix.com websidebygger #StartStunning

Thumbnail of Kung Fu Panda bruker Wix | Wix.com websidebygger #StartStunning

Wix.com og Kung Fu Panda har samarbeidet i Wix' nye kampanje for 2016. Se hvordan Po prøver ut en ekstrem markedsføring for å promotere Mr.Pings nudler (ikke prøv dette hjemme). Heldigivs er Master Shifu her for å fortelle ham at det hele begynner med en fantastisk hjemmeside. For å følge med på Wix.com sin kampanje for 2016, #StartStunning, meld deg på vår kanal og følg oss på Facebook og Twitter. Om Wix Wix.com lar alle lage en profesjonell hjemmeside gratis. Velg template, tilpass hva du vil, og gå online i dag! Så enkelt er det - #StartStunning. Enten du er en designer, student, musiker, eier av en mindre virksomhet, fotograf eller entreprenør, så har Wix.com noe for deg. Lag enkelt den eksakte hjemmesiden du vil med vårt intuitive dra-og-slipp-verktøy. Vi har over 500 tilpassbare templates, domener, massevis av avanserte designfunksjoner, bestilling online, e-postmarkedsføring, nettbutikkløsninger og enda mer. Ikke nok med det, Wix-hjemmesiden din er også mobiloptimert slik at besøkende kan finne deg når som helst, fra hvor som helst.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

deu
German

9

52.9%

spa
Spanish

2

11.8%

swe
Swedish

1

5.9%

nld
Dutch

1

5.9%

por
Portuguese

1

5.9%

rus
Russian

1

5.9%

jpn
Japanese

1

5.9%

kor
Korean

1

5.9%

tur
Turkish

0

0.0%

nor
Norwegian

0

0.0%

dan
Danish

0

0.0%

total

17

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"