Pse kujdeset për Marrëveshjen e Parisit?

Pse është Marrëveshja e Parisit kaq e rëndësishme dhe pse duhet të kujdeseni për këtë? Gjeni në videon tonë! Kliko këtu për të parë më shumë video: https://alugha.com/mysimpleshow Kjo video u krijua nga Anna Tomasik, një vullnetare e mobilizuar nga www.onlinevolunteering.org Kjo video u krijua për të mbështetur fushatën “Objektivi 13 - Veprimi Klimatik”. Gjeni më shumë informacion në faqen tonë të internetit http://simpleshow-foundation.org/.

LicenseCreative Commons Attribution

More videos by this producer