pause@https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:6487:34 MV@https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:3418:51 xV@https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:3391:182 gra@https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:4154:126 r1@https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:4133:103 https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:7230:167 https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:373:293 [native code] cb@https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:374:19 Fg@https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:371:147 ja@https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:363:160 https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:411:197 https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:6487 in pause https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:3418 in MV https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:3391 in xV https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:4154 in gra https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:4133 in r1 https://www.youtube.com/yts/jsbin/player-vflrwQIQw/en_US/base.js:7230 https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:373 :0 https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:374 in cb https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:371 in Fg https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:363 in ja https://www.youtube.com/yts/jsbin/www-embed-player-vfllwwkQI/www-embed-player.js:411 Időről időre /About Time/ (1. magyar szinkronos előzetes) - alugha

Időről időre /About Time/ (1. magyar szinkronos előzetes)

Thumbnail of Időről időre /About Time/ (1. magyar szinkronos előzetes)

21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra... Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét.nHősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is.nÁm ahogy az élete halad a nem megszokott medrében, Tim ráébred, hogy sajátos képessége nem mentheti meg őt azoktól a bánatoktól, amelyekben minden családnak része van. Az időutazásnak vannak határai, és veszélyes is lehet.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

eng
English

6

85.7%

spa
Spanish

1

14.3%

ita
Italian

0

0.0%

deu
German

0

0.0%

rus
Russian

0

0.0%

hun
Hungarian

0

0.0%

total

7

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"