<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Nanny McPhee és a Nagy Bumm

Thumbnail of Nanny McPhee és a Nagy Bumm

A történet a második világháború idején játszódik, amikor Nanny McPhee (Emma Thompson) egy olyan családba érkezik, ahol a családi farm tulajdonosa Mrs. Green (Maggie Gyllenhaal) akinek a farm feladatai mellett a falusi kisbolt működését, valamint rakoncátlan gyerekeit (Asa Butterfield, Lil Woods és Oscar Steer) is felügyelnie kell, miközben férje (Ewan McGregor) a háborúban harcol. Amennyiben ez még nem lenne elég, a háborús állapot miatt megérkeznek a gyermekek elkényeztetett londoni unokatestvérei (Eros Vlahos és Rosie Taylor-Ritson), akik még több galibát okoznak. A farmot ráadásul a sógor meg akarja kaparintani, adósságai rendezésére.nnEbbe a kaotikus állapotba érkezik meg Nanny McPhee és kezdetét veszi a humorban és varázslatban bővelkedő nevelősdi.nnA történetben dramaturgiai szerepük van még az alábbiaknak: fára mászó, repülő és szinkronúszást bemutató malacok, kis elefánt, motorkerékpár, fekete madár (valószínűleg csóka vagy varjú akire Nanny McPhee haragszik torkossága miatt), és egy fel nem robbant bomba.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

eng
English

9

75.0%

ita
Italian

1

8.3%

spa
Spanish

1

8.3%

deu
German

1

8.3%

hun
Hungarian

0

0.0%

rus
Russian

0

0.0%

total

12

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"