<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Blof - Zo Stil

Thumbnail of Blof - Zo Stil

Zo stil Dat iedereen wel weet dat dit zo blijft Voor altijd, voor altijd en een leven lang, het was Zo stil Dat iedereen het voelde in zijn lijf Geen pen, die ooit nog dit gevoel beschrijven kan. Zo Stil Dat alle klokken zwegen ja De tijd stond onbeweeglijk Zo stil en zo verloren ging je weg Zo stil en zo verloren ging je weg. Ik heb zoveel gehoord en toch komt niets meer bij me aan En dat is dus waarom ik 's nachts niet slapen kan Al schreef ik duizend liedjes over dit gemis Maar toch zou ik niet weten Waarom toch, dit gevoel voor altijd is. Zo hard De uren na de klap dreunde zo na Dat niets nog, te bevatten en begrijpen was, het was Zo hard Dat alles wat we dachten, ons alleen maar leegte bracht Zo moe en zo verslagen waren wij De stilte bij ons was in plaats van jij. Ik heb zoveel gehoord en toch komt niets meer bij me aan En dat is dus waarom ik 's nachts niet slapen kan Al zing ik duizend liedjes over dit gemis Maar toch zou ik niet weten Waarom toch, dit gevoel voor altijd is. Zo stil Hoewel ik je nog iedere dag mis En waar je nu ook zijn mag Echt het is Me helder Dat stilte nu jouw vriend geworden is. Ik heb zoveel gehoord en toch komt niets meer bij me aan En dat is dus waarom ik 's nachts niet slapen kan Al zing ik duizend liedjes over dit gemis Ik zou het echt niet weten Ik zou het echt niet weten. Ik heb zoveel gehoord en toch komt niets meer bij me aan En dat is dus waarom ik 's nachts niet slapen kan Al zing ik duizend liedjes over dit gemis Maar toch zou ik niet weten Waarom toch, dit gevoel voor altijd is.

…More


Video insights

CODE

LANGUAGE

VIEWS

SLICE

deu
Deutsch (deu)

578

81.0%

nld
Nederlandse (nld)

136

19.0%

total

714

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"