<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Kolibri kód /Hummingbird/ (magyar szinkronos előzetes)

Thumbnail of Kolibri kód /Hummingbird/ (magyar szinkronos előzetes)

Joseph "Joey" Smith, az angol katonai haditengerészet leszerelt katonája hajléktalan veteránként a londoni utcákon él. Nyomasztják a traumatikus afganisztáni szolgálat emlékképei. Egy utcai verekedésben súlyosan megsérül, menedéket keres egy üres lakásban. Felveszi a tulajdonos személyazonosságát, és segítségért fordul egy Cristina nevű fiatal lengyel apácához, aki a belvárosban dolgozik, és a hajléktalanoknak étel oszt.nnJoey katonai kiképzésének köszönhetően hamar hasznossá teszi magát, gyorsan belecsöppen a sötét és komplikált londoni alvilágba a kínai maffia szolgálatában. Hogy megőrizze józan eszét, a pénzt, amit megszerez, mások megsegítésére fordítja. Miután tudomást szerez róla, hogy egy Max Forrester nevű perverz férfi meggyilkolta a barátját, mindent kockára tesz a bosszúért, majd visszasüllyed a hajléktalanok világába.


Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

hun
Hungarian

0

0.0%

spa
Spanish

0

0.0%

deu
German

0

0.0%

eng
English

0

0.0%

total

0

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"