<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Timeline (NL)

Thumbnail of Timeline (NL)

De timeline.nnWat kun je allemaal in de timeline zien en doen?nnIn de timeline kun je de activiteiten van je team volgen en zien wie er met wie in gesprek is en waar het over gaat. nnDoor in de zoek balk een woord in te toetsen kun je ook specifieke gesprekken terugvinden. nnHet sterretje bovenin is het symbool voor jouw favorieten. nnDit zijn de onderwerpen of personen die jij hebt gekozen te volgen. nnDoor op het sterretje te klikken kun je de timeline filteren op alles wat je volgt.nnIn de video volgen leggen we uit wat er nog meer superhandig is aan deze volg-functie.nnDoor te klikken op de ‘+’ bovenin kun je zelf een nieuwe activiteit aanmaken en posten op de timeline.nnHelemaal rechts bovenin vind je nog de refresh button. nnDoor hier op te klikken verschijnen de meest recente activiteiten.


Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

eng
English

7

100.0%

total

7

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"