<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

A dilemma (The dilemma) Magyar Szinkronos Előzetes

Thumbnail of A dilemma (The dilemma) Magyar Szinkronos Előzetes

Ronny (Vince Vaughn) és Nick (Kevin James) jó barátok és partnerek egy kisebb autós cégnél. Ronnynak van egy hosszútávú kapcsolata barátnőjével, Beth-tel (Jennifer Connelly), míg Nick házas, Geneve (Winona Ryder) férje. A két férfi nemrég kapott egy lehetőséget arra, hogy egy környezetbarát autót tervezzen a Dodge számára.nnMiközben Ronny egy botanikus kertben akarja megkérni barátnője kezét, véletlen észreveszi Nick feleségét csókolózni egy Zip (Channing Tatum) nevű férfivel. Zaklatottan ér haza, de hazudnia kell Bethnek, aki attól fél, hogy a munkával kapcsolatos stressz ismét felszínre hozta férje szerencsejáték-függőségét.nnRonny rászánja magát, hogy beszámoljon Nick-nek a történtekről, de nem tudja neki elmondani, mert Nick a közös munka nehézségeiről kezd el mesélni. Ronny találkozik Geneve-val, aki megígéri neki, hogy amint Nick befejezte a projektet, bevallja neki az igazat és többet nem találkozik Zippel. Ronny később felfedezi, hogy Geneve nem tartotta be a szavát. A nő azzal fenyegeti meg Ronnyt, hogy ha kitálal Nicknek, akkor azt fogja hazudni, hogy Ronny próbálkozott nála, és azt is elmeséli férjének, hogy még főiskolás korukban Ronnyval viszonyuk volt.nnRonny követi Geneve-t Zip házához, ahol titokban lefotózza őket, de beszorul a házba, így lekési a felesége szüleinek házassági évfordulóját. Ronny egyre szokatlanabbul viselkedik, ezért mindenki szerencsejátékokkal kapcsolatos problémákra gyanakszik. Összejövetelt szerveznek számára, hogy segítsenek a „problémáján ”, ahol Ronny elmondja az igazságot Nick-nek és Geneve is beismeri a dolgot. Később Nick és Ronny tervét a Dodge elfogadja, Ronny pedig megkéri barátnője kezét.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

eng
English

2

100.0%

ita
Italian

0

0.0%

hun
Hungarian

0

0.0%

fra
French

0

0.0%

spa
Spanish

0

0.0%

deu
German

0

0.0%

total

2

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"