<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1047100852003296&ev=PageView&noscript=1" />

Amerikai mesterlövész Bemutató

Thumbnail of Amerikai mesterlövész Bemutató

Az Amerikai mesterlövész című film valójában Bradley Cooper szerelemprojektje, aki még 2012-ben vette meg Chris Kyle azonos című önéletrajzi könyvének megfilmesítési jogait. A 2013-ban elhunyt Chris Kyle az amerikai haditengerészet SEAL-je volt (olyan katonák, akiket vízi, légi és szárazföldi bevetésre is kiképeztek), és mesterlövészként minden addiginál sikeresebbnek mondhatta magát, több mint 150 embert ölt.nnCooper először David O. Russellt próbálta megnyerni a rendezői posztra - nem csoda, mindkét Oscar-jelölését Russell filmjeiért kapta (Napos oldal, Amerikai botrány) -, majd egy darabig úgy volt, hogy Steven Spielberg hozza össze a projektet. Végül, miután Spielberg úgy döntött, hogy inkább a St. James Place címen futó hidegháborús filmet csinálja meg Tom Hanksszel, Clint Eastwood ült be a direktori székbe. Eastwoodnak ezzel fél éven belül már a második filmje fog megjelenni, miután júniusban már ment a mozikban a Jersey Boys című alkotás, amely a hatvanas években népszerű The Four Seasons zenekar történetét dolgozta fel.nnHa Bradley Coopernek sikerül összehoznia egy legjobb színész jelölést a 2015-ös Oscar-gálán - ami a már most hihetetlenül erős mezőnyt elnézve nem lesz egyszerű -, akkor három éven belül harmadjára izgulhat a szobrocskáért. Az Amerikai mesterlövészben Cooper mellett feltűnik még Sienna Miller, Jake McDorman, Kyle Gallner és Luke Grimes is. A filmet egy decemberi limitált kör után - erre az Oscaron való részvétel miatt van szükség - 2015. január 16-tól kezdik el vetíteni az amerikai mozik, hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír.

…More

Video insights

CODE

Language

VIEWS

SLICE

hun
Hungarian

1

50.0%

deu
German

1

50.0%

rus
Russian

0

0.0%

spa
Spanish

0

0.0%

eng
English

0

0.0%

total

2

100%

Report This Video

Thank you for helping us with your report! Please state the error you found within the video and we'll check out what's bugging you.

Wrong language played

Video was out of synch

Illegal content

Bad translation

Poor audio quality

No Sound in selected Language

"I comply with alugha's privacy policy"